Verses oldalak

A különböző verses oldalak lehetővé teszik, hogy a műveidet szélesebb olvasóközönségnek is megmutasd, és így képet kaphass arról, hogy másoknak mennyire tetszenek. Ha szerencséd van, akár kritikát is kaphatsz a versedről, ami sokat segíthet a fejlődésedben (erről bővebben érdemes elolvasni a Kritikák fogadása című bejegyzést).

A neten több vers feltöltésre lehetőséget adó oldal is található. Van, ahova bárki feltöltheti a verseit (a legnépszerűbb ilyen oldal a https://www.poet.hu/), de olyanok is vannak, ahol minőségi szűrés után jelennek meg a művek. Egyes oldalak bizonyos témára szakosodtak, a https://3sor.hu/ oldalon például kizárólag haikukat lehet közzétenni.

Ha sikeresek szeretnénk lenni egy verses oldalon, fontos, hogy mi magunk is aktívak legyünk. Ha értékeled mások verseit, általában viszonozzák, és azok alkotói is elolvassák a te műveidet. Emellett külön haszon, hogy az értékelések segítenek abban, hogy te magad is tudatosabb legyél azzal kapcsolatban, hogy mi az, ami tetszik, és mi az, ami nem. Mások verseinek figyelmes olvasásából sokat lehet tanulni.

Attei2019. jan.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!